Locatie

Vier karakteristieke woningen met een ruime zonnige tuin, gelegen midden in het centrum van Boxtel op loopafstand van het treinstation. De woningen zijn gelegen aan de authentieke Baroniestraat, pal tegenover de monumentale neogotische Heilig Hart van Jezuskerk en nabij het bekende Sint Ursula klooster.

Route

Midden in de natuur

Boxtel ligt midden in de natuur, aan de meanderende laaglandbeek de Dommel. Boxtel maakt deel uit van Nationaal Landschap “het Groene Woud” en in de omgeving ervan zijn dan ook veel bekende natuurgebieden die tot dit landschap behoren. Natuurlijk het bekende natuurgebied Kampina van ruim 1200 ha groot met zijn prachtige Heide, Bossen, Vennen en Beekdalen. Maar ook de een aaneenschakeling van landgoederen op voormalige woeste gronden, zoals Sparrenrijk, Zegenwerp, Zegenrode en Wilhelminapark. Natuurgebied De Geelders en natuurlijk het eeuwenoude parkbos Landgoed Velder.

Bereikbaarheid

Boxtel ligt in het groen te midden van de driehoek Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Boxtel is ontstaan in de 11e eeuw en was door de ligging al vroeg een verkeersknooppunt midden in Brabant. Ook nu nog is Boxtel goed bereikbaar door het nabij gelegen treinstation en het spoorwegknooppunt waar drie spoorlijnen samenkomen. Daarnaast is Boxtel gelegen aan de snelweg A2 midden tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch, waardoor deze steden binnen enkele minuten te bereiken zijn.

INTERESSE?

MELD U AAN VIA ONS inschrijfFORMULIER
of neem contact op met onze makelaar

Aanmelden