VIER LUXE WONINGEN OP DE PLAATS VAN HET
VOORMALIG BEKENDE CAFE DE ADELAAR.

Vier karakteristieke woningen met een ruime zonnige tuin, gelegen midden in het centrum van Boxtel op loopafstand van het treinstation. De woningen zijn gelegen aan de authentieke Baroniestraat, pal tegenover de monumentale neogotische Heilig Hart van Jezuskerk en nabij het bekende Sint Ursula klooster. De Adelaar is oorspronkelijk in 1905 gebouwd in opdracht van de familie Adelaars. Vandaar de alom bekende naam.

Voor rouwen en trouwen was De Adelaar een vast adres in Boxtel. Ook erg bekend door het uitgaan en tevens de vertrouwde plek voor tal van verenigingen. Deze kleurrijke historie vol herinneringen bij het pand van “De Adelaar” wordt voortgezet door de herontwikkeling naar unieke en riante woningen.

Boxtel ligt midden in de natuur,
aan de meanderende laaglandbeek de Dommel.

Bereikbaarheid

Boxtel ligt in het groen te midden van de driehoek Tilburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Boxtel is ontstaan in de 11e eeuw en was door de ligging al vroeg een verkeersknooppunt midden in Brabant. Ook nu nog is Boxtel goed bereikbaar door het nabij gelegen treinstation en het spoorwegknooppunt waar drie spoorlijnen samenkomen. Daarnaast is Boxtel gelegen aan de snelweg A2 midden tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch, waardoor deze steden binnen enkele minuten te bereiken zijn.

Bekijk locatie

INTERESSE?

MELD U AAN VIA ONS inschrijfFORMULIER
of neem contact op met onze makelaar

Aanmelden